17.07.2011 г., 13:20 ч.

Любов 

  Поезия » Хумористична
590 0 1

Заглавието е днес "Любов".

Темата е ясна, дали съм аз готов?

Въпроси много – ще стане ли куплета?

Добре е, че нямам проблеми с пистолета.

 

На теория е лесно, имам плаж, море, звезди

Момче и момиче в мрака, по пясъка следи.

Някъде навътре вълните блъскат шамандура,

две глави допрени, едва ли си говорят за култура.

 

Май е по-добре любовта просто да се практикува.

Ляво-дясно; горе-долу – дано съседът да не чува.

Много бачкам, не стига времето проклето.

Трябва утре да изпратим при бабата – детето.

© Евгени Генчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??