29.01.2006 г., 19:19 ч.

Любов 

  Поезия
853 0 0

Бях малко момиче и
неэнаех какво е любов,
но ти се появи в моя живот.
Покаэа ми колко романтична
може да бъде тя
щом със теб я деля.
Ти эа пръв път ме
накара да се чувствам жена,
обгърната от твоята топлина.
И аэ вече не съм малкото момиче,
а твоята иэпепеляваща любов,
която ще те сгрява цял живот.

© Габриела Данчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??