28.07.2007 г., 2:48 ч.

Любов 

  Поезия
632 0 0
Веднъж почувствах чувство странно,
сърцето ми дори поспря за малко.
Веднъж се случи,
беше истинско, реално
беше чувство на надежда, на копнеж,
чувство, което живота преобръща
и те прави нов човек.
Веднъж почувстах, че съм жива,
че смисъл има за любов красива.
Веднъж погледнала в теб, открих света
и знаех, че това е любовта...

© ДаНи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??