31.05.2006 г., 23:10 ч.

Любов... 

  Поезия
919 0 6

Любов запазена през вековете,
любов, изгаряща плътта!
Любов родена в сърцата чисти,
преродена през пролетта!

Любов, сипеща с шепи,
поръси ни  в ноща,
прати ни и нежна целувка
заедно с дъжда...

И с дъх на ухайна роза,
изпепелява тя!
Любов от мен за тебе -
капка бисерна роса!
Вземи я, докосни я
и с целувка запечатай
върху моето лице!

© Каролина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??