3.07.2019 г., 9:56 ч.

Любов 

  Поезия » Философска
482 0 0

Любовта е неограниченост,

няма нито начало, нито край.

Тя е реалната вечност

съвършено свободна , безкрай.

Любовта няма изисквания,

затова е свободна по свят,

ако изисква смиреност,

значи е фалшификат.

Обмяна на думи и обещания

казани като гаранция лична,

тя никога не би пожелала

правила и да е канонична.

Любовта е без никакви граници,

години наред оцеляла,

не може да бъде притежавана,

нито ограничавана.

Любовта е... любовта

да преживееш себе си, чрез Теб

в божествената свобода.

© Иванка Балкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??