Ако сълзите не слушат очите...
тогава знай, тъгува душата.
А тя нанася щети на сърцето ранено.
Обич... болка и екстаз, но на кого служи!?
Тъмна нощ,сърце разбито,плачещи очи
душата стърже по гърдите на свят човек.
О болка,тъй нежна измамнице,блуднице,
непокорна ,отровнице.Тишина.
Бог да го прости.Неверници много...
А всеки носи ,своя си кръс.
Не търсете вината във други,
но носите с вяра любовта си до смърт.
© Ангел Всички права запазени
"О болка,тъй нежна измамнице, блуднице,
непокорна ,отровнице.Тишина."