10.03.2008 г., 12:10 ч.

Любов ли бе? 

  Поезия
798 0 12

Любов ли бе туй, дето

моят свят до крайност промени?

Красиви са

           и птиците,

                  и вятъра,

                         морето...

Красив е изгрева във твоите очи.

 

 

Любов ли бе или пък друго?

Сега ме гледаш и мълчиш.

От толкова години

                         ме изтръгваш

и боли ме, но сладко ме боли.

 

 

Любов ли бе да те жадувам?

Любов ли бе да ме жадуваш ти?

 В ръцете ти

             душата ми

                        танцува,

готова с всеки миг да се роди.

 

 

Любов било е, вече зная.

Любов било е, щом така горчи.

Щом не мога

               да си тръгна,

                        да избягам...

И не искам! Любов ли е,

                              така боли!

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??