8.07.2007 г., 22:58 ч.

Любов ли е?... 

  Поезия
997 0 7
Любов ли е, в съня си да обичаш
човек без име, без лице
и без сили пак да се обричаш
на едно несъществуващо сърце.

Любов ли е, на сън да чуваш
гласът любим, но непознат,
на две очи да се любуваш,
очи красиви, но без цвят.

Любов ли е, в сън си да усещаш
допирът на две ръце,
от топлината нежна да изтръпваш,
а страстта от капка се превръща в море.

Но сънят не трае вечно,
всичко има своя край
и изглежда толкова далечно,
изгубено в големия безкрай!

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??