Любов ли си ?
Магия ли направи, та се влюбих,
превзе деня ми, превзе ми и нощта,
покоя във сърцето си изгубих
и нямам сили да ти устоя.
Не каза думи палави, ни мили,
подаде само твоята ръка
и щом погледнах във очите твои сини,
предадох се, потънах сякаш във мъгла.
Разкри ми тайни приказни и страшни,
приятел ме нарече и разбрах,
че с тебе ще споделям пътищата прашни,
щом обич във очите ти видях.
Любов ли си или си дяволска магия,
даже сивият ми делник изглежда ми красив…
Сред всички щом успях да те открия,
Любов си… и нека си щастлив!
© Иванчо Всички права запазени