17.07.2007 г., 9:25 ч.

Любов...може би 

  Поезия
556 0 2

Живота бързо си лети, а къде си ти, къде си ти... любов... може би?! Часове се нижат кат маниста на гердан, а къде си ти, къде си ти... любов... може би?!Караме бързо колите си, харчим с лекота парите си, сълзи и срещи не броим, а къде си ти, къде си ти... любов... може би?! Скъпи джипове и дънки впити, бар, целувка, питие, а къде си ти, къде си ти... любов... може би?! Тунел, след него светлина и плач, и ето ме вече тук, а къде си ти, къде си ти?!... Път и мъка в радост, копнежи, ласки, топлина, а къде си ти, къде си ти?!... Успехи, вино, пиедестал... победи може би, а къде си ти, къде си ти?!... Бръчки, старост и превръща се човека в изнемощял за времето си дар, а къде си ти, къде си ти?!... И следва ли нещо по-нататък... тишина, мълчание и мрак!Цветя - и сред тях съм аз, а къде си ти, къде си ти... любов... може би?!

© Миглена Генешка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??