31.08.2007 г., 18:09 ч.

Любов насила 

  Поезия
630 0 1
Казваш ми, че те привличам
и искаш аз да те обичам.
Да ме спечелиш мислиш, че е лесно.
За теб това е просто чудесно.

Любовта си насила не мога да ти дам.
Нищо, че така надеждите ти ще предам.
Това твоето-копнеж ли е, не зная?
Но ще се опитам да те опозная.

В тебе ми е трудно да се влюбя.
В дълбока бездна от мисли вече се губя.
Не знам какво да правя,
но ти обещавам, че няма да те забравя.

Иска ми се да бъдеш щастлив,
да се радваш на живота красив.
С мен дните си искаш да споделиш,
но ако знаеш, че не те обичам,
няма да искаш така да продължиш.

© Габриела Каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Малко по-пошло ми се струва, но се радвам, че твориш и ни споделяш частичка от света ти... Продължавай да усещаш! Красиво е...
Предложения
: ??:??