Питам се, що за хора превръщат любовта в омраза...?
И що за хора те любят днес,
а утре истински те мразят...?
Превърнахме във фалш дори и любовта!
Разкриваме се в разминаването
в далечния вече не общ път...
Усмихваме се,
а животът бавно ни превръща в лъжци.
Лъжем другите,
най-лошото е, че залъгваме и себе си дори.
Кога забравихме доброто
и как да даваме любов?
Кога превърнахме чувствата
в средства за охолен, уж щастлив живот.
Мрази ме... нека съм такава -
вярна в любовта
когато казах, че си всичко...
ти беше... цялото небе, земя.
Когато кажа, че обичам
не мога след това
със сърцето да намразя
макар изстинало за теб сега.
Любов с омраза не редувай,
животът не скверни!
Любов в любов се вслушва
и винаги намира топлина в две очи.
Я.К
© Yana Всички права запазени