28.01.2008 г., 14:34 ч.

Любовен дъжд 

  Поезия
1005 0 14

  Делят ни разстояния и гари,

  а  вън  вали, вали...

  И всяка моя дума те изгаря,

  а  в  мен  боли, боли...

  Делят ни пътища самотни,

  но ти  прости, прости.

  Усещам - безпощадно ме обичаш,

  но в мен  не спира  да вали.

  И всяка капка е мечта за пролет.

  Сълзите ми - копнежен зов.

  Потеглям  пак, във мен се  вричаш.

  а вън вали отчаяно любов.

© Дилианна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??