21.04.2006 г., 19:00 ч.

ЛЮБОВЕН ЕЛИКСИР 

  Поезия
1207 1 17

            Любовен еликсир


Късче усмивка, щипка нежност на вкус...
с очи лъчезарни, ръце за прегръдка
чевръсто забърквам любовен сироп,
ще отпиеш ли, мили, първата глътка?

Ще добавя и светли, слънчеви дни,
топъл дъжд и ветрец за прохлада,
цветна дъга от безбройни мечти,
птича песен - за теб серенада.

Аз отпих, от любов съм пияна,
ти от устните мои отпий,
от отварата май не остана...
целувай ме нежно и пий...

04.04.2006г.

© Гергана Шутева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??