20.11.2007 г., 10:33 ч.

любовен камертон 

  Поезия
905 0 22
Звънят стъклата, потреперват,
шумът от разминаващите се коли
е вопъл, сякаш от ненамереност
на пътя, водещ ме към твоите очи...
Снежинките са бели, пухкави
завивки за замръзналите клони,
ръцете ми те търсят, а ненамерени
от твоите, замръзват без дъха ти.
Любов ли е или желание за близост
задъханото трепетно вълнение?
Завий ме с мисли от безбрежност,
със синьото на твоето летене.
Звънят стъклата, сякаш птички
запели са във звучен хор.
Намирам те в трептенията нежни
на пулса си - любовен камертон.


© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??