Често аз при теб гостувам
в твоят топлострастен сън,
нежно устните целувам,
че съм любовен таласъм...
И танцувам, и ти пея
песни със любовни трели.
В твоите сънища живея
сред желанията ти смели...
През деня си срамежлива,
но каква си през нощта...
Тялото ти се извива
и гореща е плътта.
Парят, сънищата, парят,
и са пълни със мъже...
Мъжките ръце те галят,
а какво ти правят те...
Даже аз след палав сън
с бузки тръгвам изчервени,
а съм любовен таласъм
уж свикнал със всички сцени...
14.03.2017.
Георги Каменов
© Георги Каменов Всички права запазени