13.03.2013 г., 22:38 ч.

Любовен вирус 

  Поезия » Любовна
613 0 2

Опасен вирус е Любовта ми.
Много опасен.
Рядко от него се разболявам,
но разболея ли се - заразявам.
Невидимо и бавно навлизам
във кръвта ти.
С тихи котешки стъпки
в сърцето ти се настанявам,
неусетно... ден след ден...
и вече си неспаяем.
Ще се разкъсва Душата ти от липси,
без мен ще се задушаваш,
няма да можеш да дишаш,
ако сърцето си за мен затваряш.
Напразно ще търсиш лекарство
сред приятели и аптекари,
бездумен в деня ще се скиташ,
щом Любовта си отричаш.
Ако не си разбрал досега -
нека ти кажа:
Вирусът съм аз
и лекарството -
в ръцете си държа! 

© Валентина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??