19.11.2010 г., 13:49 ч.

Любовен залез 

  Поезия » Любовна
1135 0 4

           Любовен залез

 

 

 

Мрак,
гаснещ пламък,
тиха пробождаща болка,
пресъхнали водопади от щастие,
бягство по непознати пътеки тъмни...
***
Скитане,
без посока,
музика без ноти,
чувства, покрити с прах,
тъжна, самотна в нощта, сянка...
***
Красива,
заблудена сълза,
ражда полет надежда,
мечтател вика, крещи, нарежда,
неуспехът душата в тревоги отвежда...


© Ясен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??