10.01.2007 г., 22:36 ч.

Любовна балада 

  Поезия
1563 0 4

Ти ли си, любов?

Лювовтта, която всяка нощ ме влудява и ме кара да викам от болка.

Ти ли си, любов?

Любовтта, която всеки ден ме изгаря и кара сърцето ми да плаче.

Ти ли си, любов?

Любовтта, която ме кара да мечтая и ме кара да обичам лудо.

Ти ли си, любов?

Любовтта, която е тъй жестока с мен и е безмилостна към сълзите ми.

Ти ли си, любов?

Любовтта, която жадувам нощем, а тя е тъй далече от мен.

Ти ли си, любов, кажи ми, моля те???

Защо си тъй далечна и недостижима за мен?

Защто си толкова жестока и сурова с мен?

Ти ли си, любов, кажи ми??

Ако си ти, ще ти кажа моето желание: аз не искам любовтта, ако любовтта си ти!!!

© Емилия Таскова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??