25.09.2008 г., 18:04 ч.

Любовна сянка 

  Поезия
454 0 0

 

Под прикритието на нощта

ще призная твойто обаяние.

Но на утрешния ден, не се чуди,

пак ще се държа на разстояние.

Сън си ти - бленуван и красив

и в нощта единствено се срещаме,

а на сутринта изчезваш ти,

за да дойде моето Спасение.

© Мая Пенчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??