Любовна зараза си ти,
какво ми направи кажи,
така сърцето ми плени,
че то съвсем се промени.
Дъхът ми спира щом видя
твоето лице,
с любовното ухание
ще усетиш моето сърце.
В това море на чувства
ти се потопи,
ела с мен,
там вечно радостта кипи.
© Никола Диманов Всички права запазени