25.04.2021 г., 8:24 ч.

Любовно чувство 

  Поезия
624 0 2

Обичам, както го усещам

и колкото желая  искам,

и чувството дошло на среща,

вълнува се, а не притиска

 

сърцето, в синьото порасло,

подава му криле и слънце,

любов тече ту мед, ту масло

пораснало лъчисто зрънце.

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??