14.02.2007 г., 18:01 ч.

Любовно обяснение 

  Поезия
8906 0 0
В роса ще се превърна
и така ще те прегърна!
Ще стана вечност, ще стана въздух -
обречена съм да те имам.
В нищото ще ида
и от там ще те извикам.
С цветя ще те завия -
ти душата си ми дай.
Вземи пръстите ми,
вземи ръцете ми и ме чакай.
Аз навярно пак ще закъснея,
но ти просто ме чакай!
Ще бъда светлина и огън -
тръгни по стръмната пътека!
Ще ме намериш в слънцето,
в звездите ще ме скриеш,
но аз ще идвам и ще искам,
ще искам още и още любов!
Ще ме забравяш -
но аз ще ти напомням!

© Бонка Маркова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??