15.02.2007 г., 2:05 ч.

Любовта 

  Поезия
723 0 4

Обичам те

.............................................................

 

Всеки път, когато те погледна, виждам слънцето.

Твоите очи блестят в далечината:

Ти си тук но всъщност си тъй далеч от мен.

Обичам те от разтояние!

Гледам те от растояние!

Докосвам те нежно,

Но единственото, което е истинско,

Това е празнотата.

Толкова много болка...

Толкова красива си ти, любов.

Красива, но тъй далечна.

Мисля аз за теб всеки миг,

Всеки дъх е изпълнен с желание,

Но ти се губиш в тъмнината на моето сърце,

Криеш се от мен,

Бягаш, луташ се и се загубваш, страдайки...

© Или Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??