28.06.2007 г., 0:46 ч.

Любовта 

  Поезия
666 0 0
Любовта е прекрасна,
щом опознаеш я ти.
Любовта е опасна и от нея много боли,
любовта е като птица, която само лети.

Опознай я добре, за да свие острите си бодли,
от тях много, много боли.
Не забравяйте хора и млади, и стари,
от несподелената любов винаги боли.

Допреш ли се до нея, как само пари
и огънят в сърцата не спира да гори.
Ех, Любов, на твойта клада изгарят две влюбени души.

04.09.1995 г.

© Мариета Аргирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??