Любовта е...
Любовта е дума красива,
която сърцата мигом разпалва.
Нежна, страстна и винаги жива,
щом има в душите жарава.
Любовта е винаги млада
и хората с младост дарява -
който обича - гори като клада,
той обича насън и наяве.
Любовта е цвете прекрасно,
което в пурпурен здрач разцъфтява
и с радост приема горещите ласки,
които слънцето с нежност му дава.
Любовта е богатство неземно,
съкровище, бисер, рубин,
когато се двама обичат,
а не обича само един!
© Виктория Всички права запазени