23.11.2017 г., 11:29 ч.

Любовта е там... 

  Поезия
1538 1 5

Любовта е там...
Където е Сърцето...
и е трепетно... жадувано... Сбъдване.
Където са Мислите...
за топла прегръдка... хармония... уют.
Където са Мечтите...
за Аз и Ти във Наше.
Където е Душата...
и е Усещане
и е Сливане
и е Вълшебство и не е илюзия
а е Реалност... сътворена в Приказка.
Където Миговете се сливат във Вечност.
Любовта е там...
Където си Щастлив...

Соня Георгиева... Сени

© Соня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??