16.02.2007 г., 15:23 ч.

ЛюбоВтА ще те Спаси.... 

  Поезия
947 0 5

ЛюбоВтА ще те Спаси....



Когато падне мрака...
не унивай, не прегръщай самотата,
виж на небето... тя те чака,
от всичките звезди е най - ярката.

Облечена в копринена премяна,
с бели рози в косите...
тя ще дойде някой ден засмяна,
с нежни устни ще изпие ти сълзите.

Когато падне мрака...
не посягай към чашата с отрова,
тя ще дойде, ще ти подаде ръка,
с теб да бъде на всичко ще е готова.

Отдавна търсиш нея безнадеждно,
оглеждаш се в хиляди очи,
ЛЮБОВТА - всемогъща и безумно нежна,
ще те открие някой ден, недей тъжи.

© Мария Амбова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??