28.03.2007 г., 15:31 ч.

Любовта в нас  

  Поезия
815 0 4

Любовта - във всичките и форми,
любовта - без думи и без глас,
любовта - без граници, без норми,
любовта  живее  в  нас.

Любовта - и нежна, и жестока,
любовта - нестихващата страст,
любовта - и тежка, и дълбока,
любовта  е  вътре  в  нас.

Любовта - красивото сияние,
любовта - и жар, и мраз,
любовта  със свойто отчаяние,
любовта  остава  в  нас…

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??