24.01.2007 г., 17:12 ч.

люляци 

  Поезия
828 0 14
люляци




умело и кръшно
се извиваш
сама си
като самодива
тиха си
мълчиш но не загиваш
понякога
с водовъртежни дълбини
от брегове
не търсиш ти закрила
обичаш
чувствата не скриваш
cъc усета
към острови и съдбини
върби и люляци
докосват те
но не променят
твоята посока


ЧАР
24.01.07.........по "Peka cъм"

© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??