28.10.2015 г., 16:46 ч.

Люляков спомен 

  Поезия
501 1 6

Прочетох стих в ден дъждовен,

за люляк беше - прецъфтял.

Нахлу неканен, рошав спомен,

нахално свеж и арогантно бял.


И цъфна пролет, люляково страстна,

с цвят обичан - на мечти.

Пиех ненаситно аромата,

останала без дъх почти.

 

Прочетох стих...

Докоснах спомен...

 

 

© Светла Стоименова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??