9.11.2015 г., 18:06 ч.

Лъвицата от Гуенол 

  Поезия
571 1 3

                      Непродуктивно дращене

                      по крилете 

                      на Ближния

                      надвиснало като кататонен ступор

                      над думите 

 

                      Тук си почива мигът

                      който никога не е искал да забравя

                      който никога не е искал решение

                      никога не е носил контактни лещи

 

                      Memento mori

                      мигът

                      без направление

                      от изплезената луна

                      в шапката

                      на безработен стар маг

                      потънал в лилаво-синя

                      халюцинация

 

                      Тук почива

                      Мигът утвърдил себе си

                      Мигът разграбен до секунда

                      Мигът забравил да отмине  

                                                         31.1.2009г.

© Донърджак Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ха... знаех си, че е там някъде...
  • Непродуктивно дращене... Това май изчерпва всичко!
  • Голям си Донърджак! Признавам ти го. Тигрицата от Атакама ще се влюби в поезията ти.
Предложения
: ??:??