4.11.2014 г., 8:35 ч.

Мадама за двама 

  Поезия » Хумористична
562 0 1

                     Мадама за двама

 

          Видя ли жената дето отмина,

          ей, на това се вика "жена и половина".

          Какъв изобилен секс материал -

          с такава мадама със радост бих спал

          Сигурно има над сто килограма

          абе, направо мадама за двама!?! 

 

                    Квалификация

                 

               Мъж без парици

               е като жена без цици,

               бестселър без корици

               и колода без бирлици.

         

© Ганчо Пенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??