11.04.2006 г., 2:06 ч.

МАГИЯ 

  Поезия
728 0 0
Когато спусне се мъгла
има едно спасение за теб-
да бродиш по света
и да търсиш любовта.

Зла магьосница те омагьоса
обрече тебе да живееш в мрак,
и само истинска целувка
да убие таз тъга.

И един ден в далечината
ще откриеш планина,
на неин връх висок, далечен
бодлива роза във стъкла.

Ще трябва да откъснеш само
една бодличка, мъничка дори,
и да си я забиеш в сърцето
и да откриеш любовта.

Попаднала в капан без изход
известен принц ще те спаси,
и първата целувка с тебе
ще освободи вашите души.

И оттам нататък само
радост, щастие, любов,
с този принц ти обещавам
да живееш Во Веки Веков!

© Деница Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??