4.09.2019 г., 9:46 ч.

Магия 

  Поезия
157 0 0

Червени люти чушки
и дъждът плющи над тях;
люлее ги,
люлее ги,
не спира
над калната земя
да ги извива като грях,
да ги суши,
да ги провира;
с последната от лятото
игла
от слънчев лъч
в дъга
да ги събира
в червени нанизи от светлина
- магия.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??