20.06.2007 г., 18:50 ч.

МАЙ 

  Поезия
579 0 4
МАЙ

Немарлива съм
и разпиляна
на парчета подарена
искам да се събера

И душата вика ме:
“Къде си,жено...
с дънките ли скиташ
още по света?-
Извади си
глезените
деколтето
извади си миглите
и погледа зелен...”

Ах,душице моя
от не-битието,
идвай си
аз май
все още съм си тук...

© Силвия Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??