8.03.2008 г., 8:02 ч.

Майчин празник 

  Поезия
527 0 1

Нежни крила като на птица.

Нежни усмивки като цвете.

Нежни бузки, които те докосват.

Светлина в мен струи.

Дъх на витамини и багрила.

Цвят на нежната жена.

Ден единствен...

Протягам ръка и ме виждаш.

Цветен синчец по алените дрехи.

Ах, колко е свежо всичко. 

 

 

                        ( Посвещавам това стихче на моята Майка)

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??