3.10.2017 г., 11:05 ч.

Майчина молба 

  Поезия » Хумористична
405 0 0

 

 

Делянчо мамин, как стана така?

Обясни, мило, да разбера.
Защо на нашия враг позволи

от поста драг и мил да свали?

Ако помощ ти трябва –

при „Ало, Ваньо“ иди

и теб като приятел да уреди!

Баща ти твърди –

бил виновен Станишев.

От Брюксел завиждал,

че похапваш в „Чепишев“.

То иначе, знаеш, полето зове,

но с твоите близки сме негови врагове.

Заръчай на Цецко из-зад стените да слуша

и разбере, кой те хвана за гушата!

Тук ще платим и протести ще вдигаме,

че без постове с родата загиваме.

Делянчо мамин, ние сме с теб,

по-добре е суджук пред сухичък хлеб.

 

© Вили Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??