23.10.2007 г., 9:19 ч.

Майка "Проклятие" 

  Поезия
374 0 0

        МАЙКА "ПРОКЛЯТИЕ"


Ти живота си ми дала
и от първият ми час,
била си ме с тояга и
съм плакала на глас!

Ти като боксьорка мощна
и с ръка като черпак,
хлопнеш ли ме по главата
и изпадам в ужас пак!

Ти от сутрин и до вечер
все мърмориш и крещиш
и със твоя глас неврозен
искаш пак да ми внушиш.

Да съм силна ученичка,
да не скитам вън до мрак,
а пък вечер до 12 да назубря
всичко пак!!!

© Мими Мимозка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??