Майко, прости ми!
Сгреших във живота!
Не успях да създам топлина в моя дом.
Посях семената и очаквах реколта,
но наесен бурен грозен съзрях!
Майко, прости ми,
че твоето момиче, което изпрати с любов от дома,
се завръща унило и с приведена глава.
Майко, прости ми!
Аз искам времето да върна!
Да мога с длан да залича
и твойта скръб, и мойта мъка,
скрити в болната душа!
© Магда Желева Всички права запазени