28.02.2019 г., 8:08 ч.

*** 

  Поезия » Гражданска
317 2 4

Защо неправдата във този свят цари...

защо изчезнаха добрите хора!?

Къде остана човешкото, боли...

от пошлост неразбрана.

 

Днес никой не иска истината да научи...

готов е, святоста да продаде

с лъжа и хитрост да успее

сол да сложи в любовта.

 

Еротика ми казват ,пиши, за нея

казват ми пиши... и с благост

ще те посипят...

А може и с стихозбирка да се сдобиеш ти.

 

Не съм роден за лъскави химери

Не искам слава и пари...

Човек съм, обичам стихове да пиша...

и не за слава и пари.

 

Моля се от все сърце, да бъдем

всички ние хора... на майката земя

И нека бъде светлина 

и да пръска любовта в' всемира.

 

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??