10.03.2007 г., 10:12 ч.

малката жена 

  Поезия
833 0 3
малката жена не притичва
през празниците и не наднича
над раменете на едрите хора.
масите са твърде заети
цветята и любовта.
малката жена не говори малко
по телефона и много мълчи
по разстоянията. много
обича, но оркестърът е затворен.
за малката музика на нощта.
малката жена по облаци тича
и по сърцата ни малки. малкият
Празник.

© Божидар Пангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??