20.04.2006 г., 14:08 ч.

Малкото между нас 

  Поезия
659 0 1
Никой не вярва - обичаме се!
Някои дори не мислят - флиртуваме често.
Ти си моята малка любов
и търсим дори и най-малкото във нашия роман.
Обичаш ме много, знам - показваш ми го нежно!
И клоните шепнат за нас,
птичките - клюкарки малки издават тайните ни!
Че телата ни, щом са наблизо,
си подхвърлят по едно невинно 'Обичам те'
Ти не си грешка в живота ми,
ти си най-сладката ми грешка!
В нежността ти те гоня из мислите си
Ах, да бяхме по-реалистични
и макар и нереално-невинни в това,
че се обичаме! Ти просто ше си останеш
моя малка, сладка грешка!!!

© Василена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??