13.06.2007 г., 23:01 ч.

Малък цвят 

  Поезия
456 0 0
 

Малък цвят

Самота в очите ти

Само това мога да видя

Не знам кой ти го причини

Но ме моли само при мисълта,

Че там има някой толкова жесток.

Ти си цвете в красива градина

Някой не откъсна и скоро изхвърли.

И сега те виждам отново

Бегъл спомен за някогашна красота.

Но защото тогава в очите ми

Ти пак си онова красиво цвете,

Малък цвят в цветна градина.

© Диляна Неделчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??