2.08.2011 г., 20:29 ч.

Мама 

  Поезия
417 0 1

Мама

 

Мамо, искам за теб най-прекрасните неща само,

аз с теб се гордея,

пред отдадеността ти благоговея,

бъди по-щастлива и от смеха на детето,

носи обичта в сърцето!

© Пламена Сомова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??