22.02.2019 г., 9:32 ч.

Мама и татко 

  Поезия » За деца
455 0 0

В този свят на студ и мрак 

имам пламъчета в моята душа,

да ми светят те в нощта,

да ме топлят в студа.

 

Светла диря ми оставя мама

с милувка стопля ме в студа.

С мъдри думи моя татко

осветява в мрака моя път.

© Цветелина Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??