9.06.2010 г., 10:16 ч.

Мечо се прозявал край реката 

  Поезия » За деца
549 0 7

 

Мечо се прозявал край реката.

Скокнало му жабче във устата.

 

А оттам му влязло във стомаха,

и оттам започнало да квака:

 

- Който се прозява край реката,

да си слага длан отпред устата!

© Ангел Чортов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??