21.11.2023 г., 0:25 ч.

Мечта 

  Поезия » Гражданска
155 1 0

Небесата се разтварят широко,

кога поет рими за красота лее,

че времето ни днес е жестоко,

а всеки иска в правда да живее!

 

Нека всеки е щастлив в света,

убийства и насилие да няма,

това може и да е само мечта,

но го искат не един и двама!

 

Нека за омраза се забрави,

нека няма болести и глад,

нека всеки добро да прави,

човек за човека да е брат!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??