26.04.2008 г., 11:02 ч.

Мечта 

  Поезия
492 0 2

 

Мечта 

 

 

Протягам аз сега ръце

към твоето мило лице,

но губи се то в мъгла

и от него не остава и следа.

И разбирам, че това е мечта,

която не мога да осъществя!

 

 

 

 

 

 

© Стефка Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??