11.09.2008 г., 23:08 ч.

Мечтана нежност 

  Поезия » Любовна
552 0 1

Иска ми се да съм до теб сега,
да се будя до теб в нощта.
Иска ми се както никоя
до сега да ме обичаш все така.

Иска ми се таз' сълза
да не пада по листа.
Тъй както по перваза капе дъждът
и нека вятърът плахо
да раздухва пепелта.

Искам отново с парещи целувки
да докосвам тялото ти и знай, мили, знай,
искам отново с нежните милувки
да се събуждаме на сутринта.

© Вили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??